Näiltä sivuilta löytyy mm. omia projektejani, ajatuksiani, suosikkikirjojeni ja sarjakuvieni takakansiselostuksia, muutamia yhteystietojani sekä linkkejä suosikki projekteihini.

Tein tämän sivuston huvin ja oppimisen vuoksi, mutta ne ovat alkaneet kasvamaan ulos siitä tarkoituksesta.

Sivustoni muutosloki

ylemmät kappaleet ovat uudempia
[+/-] 10/12/2010 -
Ei mitään isompaa vielä. Vain Ei Sensuuria kuva ja sivusto haku kokeilu. Niin ja Kävijälaskuri ei ole toiminut kunnolla vähään aikaan.
[+/-] 2/4/2010
Julkaisin uuden demon [Projektit] > [Musiikki] välilehdellä. Poistin lisäksi vieraskirjan tilapäisesti, koska se on spämmi magneetti eikä toimi suurimman osan ajasta. Harkitsen Vieraskirja palveluun rekisteröitymistä, mutta en ole päättänyt vielä mitään. Pääsin viimeinkin putsaamaan suurimman osan sivustoni koodista ja lisäämään näytä/piiloita toiminnon sinne missä sitä tarvitaan. Minulla on joitakin Graafisia Taide projekteja joita aioin julkaista tähän mennessä, mutta minulla ei ole ollut aikaa viimeistellä niitä.
[+/-] 24/11/2009
Tein paljon hienosäätöä, korvasin Projektit-sivun iframen framesetillä, määritin kuvien reunat firefoxista pois (miksi ne edes ovat oletuksena päällä?), sekä korvasin svg-kuvat png-kuvilla, koska firefox ei näytä niitäkään oletuksena oikein. Siirsin myös suurimman osan tyyliohjeista yhteen css-tiedostoon, saaden kutistettua sivuston koodia ja tehtyä kivan zoomaus-efektin tekstilinkkeihin.
[+/-] 11/11/2009
Tällä kertaa lisäsin sivustolleni Vieraskirjan. Julkaisin demo-version uudesta kappaleestani Classical Skies [Projektit] > [Musiikki] välilehdellä. Lisäsin tekstiä Ajatuksia sivulle ja korvasin termistöä paikoin. Muutin järjestystä ja parantelin paria taideprojektia [Projektit] > [Graafinen Taide] välilehdellä. Tein myös itselleni logon ja uuden faviconin. Lisää tulossa lähitulevaisuudessa...
[+/-] 29/4/2009
Korjasin pari virhettä 'Waves':stä ja kirjoitin lisää juttuja Ajatuksia -sivulle.
[+/-] 3/3/2009
[+/-] ?/?/2008
[+/-] ?/?/2007